Nu är förtrollningen bruten

Robert Pattinson planerade frieri till Kristen Stewart – då briserade otrohetsbomben.

 

Robert Pattinson, 26, planerade att fria till sitt livs stora kärlek Kristen Stewart, 22, i slutet av sommaren. 

Men hans storslagna kärleksplan gick i stöpet efter att Kristens otrohetsaffär med regissören Rupert Sanders, 41, uppdagades. 

– Robert hoppades att han och Kristen skulle gifta sig. Han var mitt uppe i planeringen av sitt frieri innan Kristen erkände att hon hade varit otrogen. Han hade köpt huset i Los Angeles för att de skulle bo där länge, säger en källa till Mirror.

"De skickar hat-sms till varandra" 

– Nu är Rob bara arg. Han har lämnat huset och har inte pratat med henne sen dess. De har bara skickat hat-sms till varandra, fortsätter källan. 

Men Robert och Kristen kommer att tvingas till en återförening i augusti – vare sig de vill eller inte. Då ska nämligen det tidigare paret göra teveintervjuer och marknadsföring för den nya Twilightfilmen "Breaking Dawn: Part 2".

Nu befarar filmcheferna för Twilight att fansen kommer att bojkotta filmen, allt eftersom Robert och Kristens verkliga kärleksrelation och sprakande kemi givit Twilightsagan en ny dimension. 

I filmkretsar pratas det om att "förtrollningen är bruten", skriver Mirror. 

– Det här förstör för marknadsföringen. Magin är bruten nu och det kommer bli svårigheter, säger en källa med god insyn i Twilightproduktionen till Mirror.




Kommentarer

Namn
Mail
Blogg

Trackback